Home / Tag Archives: К

Tag Archives: К

Медицинска сестра за своите “услуги“ позајмувала пари

Секторот за внатрешни работи во Битола поднесе кривична пријава против 50 -годишната В.Д од Битола поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „измама“. Пријавената, како медицинска сестра и поранешна сосетка, правела преврски на рана на И.К. На тој ...

Read More »