Home / Tag Archives: кадар

Tag Archives: кадар

Радио Б 97 со нова шема и комплетно нова програма

Деновиве Радио Б -97 ги заврши сите подготвитлни работи з ановата програмска шема, с која наскоро ке старува. За таа цел Радио Б -97 деновиве  монтира нова опрема и организра нов тим, кој ке ја реалзира новата програмска шема. Слушателите ...

Read More »

Старо- нов “пазар“ Заев-Села

Села утре се враќа од Америка, па по средбата со лидерот на СДСМ и премиер, Зоран Заев ќе биде јасно дали Алијансата ја прифаќа понудата за размена на Министерството за здравство со Секретаријатот за спроведување на реформи или ќе ја ...

Read More »

ОУ „Аврам Писевски” прослави 30 години постоење

Со богата и разновидна програма, денеска, учениците и наставниот кадар, го одбележаа 30-годишното постоење на основното училиште „Аврам Писевски” во населбата Бардовци. По тој повод, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски присуствуваше на културно забавната претстава во рамките на патрониот ...

Read More »