Home / Tag Archives: кадровик

Tag Archives: кадровик

ТВ” Мега “ стартуваше со пробна работа

Новата регионална телевизија, која според информации на порталот на Битолски весник ќе се вика “ Мега “ денеска и (не)официјално излезе на терен и почна со ( снимање) работа. Засега не е познато кој се новинарски и технички кадар ќе ...

Read More »