Don't Miss
Home / Tag Archives: кадровски смени

Tag Archives: кадровски смени

Кадровски смени во 33 здраствени институции

Вупно 33 здравствени установи денеска добиваат нови директори. Кадровските смени ќе продолжат до крајот на неделава, изјави денеска заменик-министерот за здравство Гоце Чакаровски одговарајќи на новинарско прашање. Нагласи дека не знае кои директори остануваат на своите функции, но најави дека ...

Read More »

Кадровски смени во бројни здраствени и културни институции

Деновиве во Битола се  извршени кадровски смени на неколку здрастевни и културни институции. Така на местото на директорот на Центарот за култура Борче Димитровски именуван е Зоран Димовски.  Кадровски смени има во Народниот театар во Битола. На местото на Валентин ...

Read More »

Смени во МВР

МВР започна со кадровски промени на раководни позиции во ресорот. Од таму информираат дека вчера биле донесени неколку одлуки за разрешување на претходните, и за именување на нови раководители. Сашо Трајковски е новиот началник на Петтата Управа во Управата за ...

Read More »