Home / Tag Archives: кафези

Tag Archives: кафези

Застрелани двата волка

Двата волка, кои вчера утрината избегаа од кафезот во Зоолошката градина во Битола се застрелани од чуварската служба на градината и се наоѓаат во фрижидерот за длабоко замрзнување. Едниот од волците беше застрелан веднаш по неговото бегство од кафезот, додека ...

Read More »