Home / Tag Archives: кафулиња

Tag Archives: кафулиња

Изработка на нова програма за поавтентичен изглед на кафулињата на Широк сокак

На седница на Комисијата за јавни и комунални дејности на Советот на Општина Битола, советниците ја поддржаа иницијативата на Општината за отпочнување постапка за изработка на нова програма за поставување на урбана опрема и формирање на работно тело, со цел ...

Read More »