Home / Tag Archives: камати

Tag Archives: камати

Изгласан Законот за отпис на каматите и репрограмирање на долговите

Собранието го изгласа Законот за отпис на камати и репрограмирање на долгови и трошоци на физички лица, со што преку 10 милиони евра долгови на граѓаните ќе бидат отпишани, соопшти Министерството за правда. Со законот се бришат каматите на сите ...

Read More »