Don't Miss
Home / Tag Archives: Камера 300

Tag Archives: Камера 300

“Златна камера 300“ за Милчо Манчевски

Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки”-Битола, специјалната награда златна „Камера 300”, за особен придонес во светската филмска уметност за 2017 година, ќе ја додели на македонскиот и светски режисер и сценарист Милчо Манчевски. Во предвечерието на 38. фестивалско издание, ...

Read More »