Home / Tag Archives: каранти

Tag Archives: каранти

Државните карантини се безбедни и строго контролирани

Владата на Република Северна Македонија апелира до граѓаните на земјата да бидат уверени дека сите мерки што се преземени за прифаќање на нашите државјани кои се најдоа во странски земји се по највисоки здравствени стандарди. Станува збор за обезбеден капацитет ...

Read More »