Home / Tag Archives: карантин

Tag Archives: карантин

Поединци не можат да го нарушат угледот на “ Молика “

          Во врска со реакциите на  некои поединци згрижени во државен  карантин во хотелот “Молика“ на Пелистер, денеска реагираше раководствто на ЕЛЕМ Турс. – Сакаме да ја известиме јавноста дека во хотелот ,,Молика”  во изминатиот период  згриживме 200 граѓани во ...

Read More »

Заврши државниот карантин на 99 лица во “Молика“, примени нови 94

Двонеделниот државен карантин за 99 лица, кои беа сместени во хотелот “Молика“ на Пелистер заврши. Сите кои беа сместени   го напуштија хотелот на 15 април.          Во текот на вчерашниот ден, по извршена дезинфекција и потребни подготовки, во објектот се ...

Read More »