Home / Tag Archives: кашлица

Tag Archives: кашлица

Прес конференција на министерот за здравство Филипче

На почетокот сакам да изразам сочувство до семејството на починатата. Податоците ги добив од болницата во Куманово и од Службата за епидемиологија од Центарот за јавно здравје. Првиот преглед на пациентката е направен на 16 март. Таа дошла со температура ...

Read More »