Home / Tag Archives: кавги

Tag Archives: кавги

Советничките прашања ги скараа советниците

Денешната седница на Советот на Општина Битола, на која требаше да се разгледаат неколку точки од Дневниот ред, имаше почеток каков што редовно се повторува кога на дневен ред ќе се најдат советничките прашања. Иако, на седницата градоначалникот Владимир Талески ...

Read More »