Home / Tag Archives: Кејт

Tag Archives: Кејт

САД со 1,1 милиони долари ќе ѝ помогнат на Македонија во борбата пандемијата

Американската влада ќе одвои 1,1 милиони американски долари за да го ублажи ширењето на појавата на ковид-19  Северна Македонија. Преку Американската агенција за меѓународен развој (УСАИД), Соединетите држави ги обезбедуваат овие средства на Светската здравствена организација (СЗО) и Фондот за ...

Read More »