Home / Tag Archives: Ќерима

Tag Archives: Ќерима

Кој ќе сноси одговорност за пропаѓањето на МПМ

Денеска поранешните вработени во сега веќе поранешната медиумска куќа „Медиа принт Македонија“ до безмалку сите медиуми испратија барање за објавување на нивното јавно писмо, во кое меѓу другото, од поранешните газди си ги бараат заостанатите плати и придонеси ПИОМ. Во ...

Read More »