Home / Tag Archives: кесе

Tag Archives: кесе

Осум илјади евра глоба за непослушно семејство од Битола

                      Веќе нема шегување. Сите кои не ги почитуваат препораки на Министесртвото за здравство и Владата ќе мора да го одврзат ќесето и скапо да ја платат својата недоговорност. Основното јавно обвинителство Битола поднесе предлог за издавање казнен налог ...

Read More »