Home / Tag Archives: Кичево

Tag Archives: Кичево

Синдикатот на РЕК “Осломеј” донираше заштитни средства во Кичевката болница

Синдикатот на РЕК “Осломеј“ покрај тоа што помогна за дезинфекција на просториите на болницата донираше и заштитни средства во Медицинскиот центар-Кичево.  Донирани се 2000 ракавици, 1.000 маски, 120 пакувања средства за дезинфекција.        Набавени се и ласерски термометри за мерење ...

Read More »