Home / Tag Archives: киоск

Tag Archives: киоск

Комуналните такси поефикасни од багерите?

Голем број сопственици или ги издаваат или ги продаваат киосците, а оние што не можат да го направат тоа, за да ги избегнат давачките за комунални такси, кои за одредени зони во зависност од квадратурата изнесуваат и повеќе од 6.000 ...

Read More »