Home / Tag Archives: Кипанки

Tag Archives: Кипанки

За легализацијата на ”Копанки” гласаа и советниците на СДСМ кога беа опозиција

                         Во врска со донесеното решение издадено од Општина Битола, а потпишано од градоначалничката Наташа Петровска со кое се одзема правото на сопственост на ПСК Пелистер врз планинарскиот дом Копанки со реакција се јавија од ВМРО ДПМНЕ Битола Донесеното ...

Read More »