Home / Tag Archives: Кире.заштита

Tag Archives: Кире.заштита

РЕК Битола ја одбележа неделата на безбедност на ЕУ

АД ЕЛЕМ, Подружница РЕК Битола се вклучи во одбележувањето на Европската недела за безбедност и здравје при работа во организација на Европската агенција за безбедност и здравје (ЕУОСХА) и локалното Здружение за заштита и здравје при работа Битола. По тој ...

Read More »