Don't Miss
Home / Tag Archives: киселина

Tag Archives: киселина

Секоја бремена жена ќе добие бесплатни таблети фолна киселина и јод

Од првата половина на март годинава ќе се обезбедат бесплатни таблети фолна киселина и јод за секоја бремена жена за периодот од утврдување на бременоста до завршување на 13-та гестациска недела. За таа намена Министерството за здравство одвоило 12 милиони ...

Read More »