Home / Tag Archives: Клеа

Tag Archives: Клеа

Како до полесен пристап на жените до пазарот на трудот

       Во период мај-декември 2018 год. женската граѓанска иницијатива КЛЕА Битола, реализира проект „Олеснат пристап на жените до пазарот на трудот“ во Општина Битола.         Овој проект финансиски беше поддржан од страна на Општина Битола, а беше реализиран како дел ...

Read More »