Don't Miss
Home / Tag Archives: Клиничката болница

Tag Archives: Клиничката болница

Милошоски: За набавка на медицински апарати предвидени се 33 милиони евра

Во програмата на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО­-ДПМНЕ предвидени се вкупно 33 милиони евра за набавка на најсовремени медицински апарати и опрема за здравствените установи низ Македонија, изјави Антонио Милошоски, носител на кандидатската листа во Петтата изборна единица. ...

Read More »