Home / Tag Archives: Коњарка

Tag Archives: Коњарка

Асфалт од Скочивир до Коњарка

По завршувањето на подготвителните активности на теренот , механизацијата на ЈП Македонија Пат започна со активностите за асфалтирање на патниот правец од с.Скочивир до река Коњарка (Излетничко место на река Коњарка ) во должина од 3 км .Станува збор за ...

Read More »