Don't Miss
Home / Tag Archives: Кочо

Tag Archives: Кочо

Солзите на Кочо

                                       Како човек кој 40 години професионално е присутен во новинарството, кој пишувал на разни  теми, од  секојдневието и кој како дописник на десетина весници и ревии, во екс Југославија, видел секакви настани( среќни и тажни) можам слободно да ...

Read More »

Донација на Општината за Заводот “ Кочо Рацин “

По повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби 3 декември, градоначалничката Наташа Петровска во име на Општина Битола донираше телевизор за децата кои престојуваат во Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас „Кочо Рацин” во Битола. „По информациите ...

Read More »