Don't Miss
Home / Tag Archives: Коли

Tag Archives: Коли

Удри во четири паркирани автомобили

                                       Снегот што вчера и денес паѓа(ше) во Битола им донесе непријатности на возачите.           Така,  денеска напладне,  возач на автомобил “ Спарк “ во  возраст од 60 години, поради лизгавиот коловоз и неприлагодена брзина удри во четири паркирани ...

Read More »