Don't Miss
Home / Tag Archives: комедија

Tag Archives: комедија

Недела на австралискиот филм во Битола

                           Деновиве во Битола ќе се одржи недела на австралиски филм, Ревијата на филмови ќе ја отвори амбасадорката на Австралија, Рут Стјуарт, в понеделник на 8 април во Центарот  за култура Битола. На отворањето ќе биде прикажана комедијата „Црвениот ...

Read More »

Фестивал на италјанскиот филм

Амбасадата на Р.Италија во Скопје и Јазично студио ЛИНГВА, во соработка со НУ Центар за култура Битола организираат Фестивал на италијански филмови во Битола- FINESTRA SUL CINEMA ITALIANO во рамките на XVII Недела на италијански јазик во светот. Фестивалот ќе ...

Read More »