Don't Miss
Home / Tag Archives: комеморација

Tag Archives: комеморација

Комеморација за ракометната легенда Борис Чурлевски

Матичниот клуб на прерано починатата македонска ракометна легенда Борис Чурлевски, Ракометниот клуб  Пелистер, денеска  во малата сала на „Центарот за култура„  одржа комеморација во која  го одбележа ликот и делото на големиот спортист. На комеморацијата присуствуваше и градоначалникот на Битола, ...

Read More »