Home / Tag Archives: комуникација

Tag Archives: комуникација

РЕК Битола отсечен од комуникација?!

Состојбата во општина Новаци е алармантна. Реката Црна која на неколку места проби и најдојдените води од одводните канали веќе го загрозуваат селото Новаци. Најголема опасност е патот за РЕК “Битола“, кој е веќе непрооден. Жителите на Новаци го контролираат ...

Read More »