Home / Tag Archives: Консултативно тело

Tag Archives: Консултативно тело

Утре прва седница на консултативното тело за следење на загадувањето во Битола

Утре,  во просториите на Советот на општината Битола, со почеток во 12 часот ќе се одржи првата седница на Консултативното тело за следење на состојбата со амбиенталниот воздух во Битола. На денешната прес- конференција претседателот на ова консултативно тело, Стојан ...

Read More »