Don't Miss
Home / Tag Archives: контејнери

Tag Archives: контејнери

Помина времето на ВМРО ДПМНЕ на лаги и манипулации

Изминаа 3 мандати на Талески и ДПМНЕ во Битола, а пред нивното заминување  ни оставаат раскопани улици кои во период од цели 12 години не успеале да ги направат.  Добро ги паметиме изјавите на Талески дека после неговиот мандат нема ...

Read More »