Home / Tag Archives: континуирана

Tag Archives: континуирана

Лобирањето-катализатор на јавните процеси

Македонскиот центар за лобирање-Битола и Друштвото на лобисти од Црна Гора, ја продолжуваат цврстата и континуирана соработка воспоставена пред четири години во Подгорица. Деновиве, во Битола, престојуваше претседателот на Друштвото на лобисти на Црна Гора, универзитетскиот професор д-р Костадин Пушара, ...

Read More »