Don't Miss
Home / Tag Archives: контрапротести

Tag Archives: контрапротести

Протести и контрапротести во Битола

И изминатиот викенд во Битола помина во знакот на протестите на граѓанските движења, од таканаречената “Шарена револуција“ и Граѓанското движење за одбрана на Македонија ГДОМ. Во саботата, револтот што повеќе од еден  месец  го изразуваат приврзаниците на “Шарената револуција“, го ...

Read More »