Don't Miss
Home / Tag Archives: конзули

Tag Archives: конзули

Едни отвораат, други затвораат конзулати

По Хрватска и Велика Британија, деновиве и Словенија го затвори својот почесен конзулат во Битола. Сосема неочекувано, кога беше најавено отворањето на почесниот конзулат на Босна и Херцеговина во Битола, од Љубљана стигна веста дека Словенија, деновиве, донела одлука привремено ...

Read More »