Don't Miss
Home / Tag Archives: Кови

Tag Archives: Кови

Да се создадат услови за новинарите

Почитувани, Светската здравствена организација вчера прогласи пандемија во светски рамки поради брзото ширење на коронавирусот (Ковид – 19). Како последица на оваа појава, но и со цел да се превенира дополнително ширење на вирусот, Министерството за здравство во Република Северна ...

Read More »