Don't Miss
Home / Tag Archives: крај

Tag Archives: крај

Крај, или почеток на крајот

Утре, Македонија ќе го одбележи 11 Октомври, Денот на востанието на македонскиот народ. Во пресрет на одбележувањето на овој значаен историски датум од македонската историја, Македонија се наоѓа пред нови историски предизвици. Во денпвите кои следуваат  на македонската политичка сцена ...

Read More »

Владата му подготвува импичмент на Иванов

Премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на Канал 5 рече дека укрупнување на мнозинството ќе се прави само доколку се одлучи да се поднесе импичмент за претседателот Иванов. -Има желби и тоа ќе го направиме ако мораме исклучиво за импичмент ...

Read More »