Home / Tag Archives: Крајовски КПУ затвир

Tag Archives: Крајовски КПУ затвир

Драган Крајовски директор на битолскиот затвор

Владата на Македонија соопшти дека за вршител на должноста директор на КПУ Затвор Битола е именуван Драган Крајовски. Промени на директорите се направени и во други казнено-поправни установи во Македонија.

Read More »