Don't Miss
Home / Tag Archives: кредити

Tag Archives: кредити

Банките не стопираа(т) со наплата на кредитите

И покрај тоа што Владата најави дека ке бидат стопирани активностите на банките за наплата на кредитите тие и натаму си ги наплакаат кредитите штом видат пари на сметките. Додека надлежните се договараат како да им помогнат на граганите сепак ...

Read More »

Банките и финансиските друштва им се закануваат на кредитокорисниците со казни и присилна наплата

                   И покрај тоа што од Владата граѓаните се уверуваат  дека поради кризата со корона вирусот ќе бидат пролонгирани отплатите на кредитите, за  жал реалноста не е таква.           Имено банките преку кол центрите постојано им се јавуваат на ...

Read More »

Банките трчаат да си ги наплатат кредитите

Иако од сите страни на државата и владините институции (при)стигнуваат пораки во овој момент, кога Македонија се бори со корона вирусот, банките и другите институции, јавните претпријатија, ЕВН да се стрпат со наплатата на кредитите, сепак некои од банките преку ...

Read More »

Кога опозицијата би била власт

Доколку Македонија сака да напредува кон Европа и да стане модерна и цивилизрана европска држава,  со државата треба да раководи опозицијата. Ваков совет деновиве ми даде еден мој почитувач на моите писанија. И навистина слушајќи го внимателно неговиот совет видов ...

Read More »