Home / Tag Archives: Крешник

Tag Archives: Крешник

За непочитување на Уредбите казни од 1.000 до 2.000 евра

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција информираше за двете Уредби со законска сила кои што ги донесе Владата на Северна Македонија на последната седница по предлог на Министерството за економија.Уредбите се однесуваат за примена на Законот за трговија ...

Read More »