Home / Tag Archives: КристијанСтатут

Tag Archives: КристијанСтатут

По смената на Груевски, ВМРО го менува и Статутот

Статутарната комисија почнува постапка за измена  на Статутот на ВМРО-ДПМНЕ, информираат од партијата. Од ВМРО  велат дека оваа постапка е „согласно заложбите на претседателот на партијата, Христијан Мицкоски за зацврстување на партиските органи, нивната независност и дополнителна демократизација на партијата“. ...

Read More »