Don't Miss
Home / Tag Archives: крводарителска

Tag Archives: крводарителска

Крводарителска акција и транспаренти пред Касарната од Здружението “За нас се работи“

На влезот од поранешната Касарна, од Здружението “За нас се работи“ денеска поставија транспаренти на кои пишува: “И овде некогаш имаше дрвја“ и на тој начин изразија жалење дека со градежната експанзија на тој простор направена е еколошка катастрофа во ...

Read More »

Спортистите даруваа крв

Спортисти, тренери, спортски работници, вработени во општинската администрација и редовни крводарители  даруваа крв на крводарителска акција организирана од општина Битола која фокусот го стави на спортистите во Битола. Во  крводарителската акција се приклучија и тенисерите и одбојкарите од нашиот град. ...

Read More »