Home / Tag Archives: куче

Tag Archives: куче

Жестока реакција на Здружението “Мали херои“ од Битола

Здружението за заштита на животните и животната средина “Мали херои“ од Битола жестоко реагираат за громорозниот чин на улица “Партизанска“ во Битола, каде мртво куче врзано со јаже за контејнер ги згрози жителите на улицата и граѓаните на Битола. -Повторно ...

Read More »