Don't Miss
Home / Tag Archives: кучиња

Tag Archives: кучиња

Општина Битола од Агенцијата за храна и ветеринарство доби одобрување за прифатилиштето за бездомни кучиња

Пет месеци по доставувањето на барањето од Општина Битола, Агенцијата за храна и ветеринарство, деновиве го достави решението за одобрување на прифатилиште за бездомни кучиња. Во решението е наведено дека, објектот кој изминатата година, Општина Битола го адаптираше за сместување ...

Read More »