Home / Tag Archives: купо-продажба

Tag Archives: купо-продажба

Колку должи РК Пелистер!?

Утре Советот на Битола ќе одржи вонредна седница за купо-продажба на РК Пелистер. Како што стојат работите на утрешната седница најверојатно Еурофарм Работник ќе го купи РК Пелистер и од идната година Битола ќе има два ракометни клуба: 1.Еурофарм Пелистер ...

Read More »