Don't Miss
Home / Tag Archives: Курир

Tag Archives: Курир

ВМРО ДПМНЕ најмногу фрла за реклами

Првите десет дена од кампањата најскапо ја чинела ВМРО- ДПМНЕ, која за промоција во медиумите до сега потрошила 23.000 евра. Најмногу во телевизиите Сител и Нова, додека, рекламирањето на порталите Курир и Република, партијата ја чинело безмалку 4.000 евра. Како ...

Read More »

Српски медиуми: 90.000 граѓани на собирот на ВМРО-ДПМНЕ

Еден од најчитаните српскиот дневен весник   “Курир“  на нивниот сајт  вечерва објави дека на народниот собир во Скопје за поддршка на владеачката партија, присуствувале 90.000 граѓани. – На митингот за поддршка на владејачката партија во Скопје, на кој присуствуваа ...

Read More »