Home / Tag Archives: лајн

Tag Archives: лајн

Контактот на граѓаните со Општината преку он лајн

                             Од утре Општината  Битола со битолчани ќе комуницира само он – лајн и преку веб страницата.           Ова се нагласува во известувањето на Општината Битола упатено до битолската јавност.           Имено според известувањето на Општината причините  за ваквата ...

Read More »