Home / Tag Archives: Лас Вегас

Tag Archives: Лас Вегас

Општина Битола се стекна со наградата “Лидерство со најдобар калитет ’’ од Европското здружение за истражување и квалитет

Во многубројните награди кои Општина Битола ги има добиено се вброи и уште една награда која е добиена во Лас Вегас во највисоката категорија – златната категорија ,, Лидерство со најдобар калитет’’.   Наградата ја додели Европското здружение за истражување ...

Read More »