Home / Tag Archives: лажни вести

Tag Archives: лажни вести

Со транспарентност против лажните вести

И покрај тоа што Велес во еден временски период стана синоним за ширење на лажни вести, токму денеска од овој град се испраќаат пораки дека Македонија тргнува во борбата против лажните вести, порача министерот без ресор, Роберт Поповски од Форумот ...

Read More »