Don't Miss
Home / Tag Archives: ЛЕД

Tag Archives: ЛЕД

Штедливите светилки носат големи заштеди

После поставувањето на ЛЕД светлики по главните сообраќајници во градот се изврши и замена на старото улично осветлување со нови ЛЕД штедливи сјалици и во населбата Карпош.Од досега поставените ЛЕД светилки има заштеда од 31 илјада евра, а до крајот на месец ...

Read More »

Крај на раскошниот живот на Фамилијата

Додека мнозинството граѓани живееше под прагот на сиромаштија, во долгови и со блокирани сметки, функционерите од ВМРО-ДПМНЕ нивните пари ги трошеле на ручеци со егзотична и ексклузивна храна, на скапи хотели, костуми, чевли и спа третмани, потполно игнорирајќи ги потребите ...

Read More »