Don't Miss
Home / Tag Archives: лекар

Tag Archives: лекар

По Харвард, Марија го освои и Ломоносов

                            Иако како и секој млад човек на почетокот, кога почна да размислува која ќе биде нејзината професија сакаше да биде лекар, сепак, како  млада тинајџерка, читајќи ги делата на Достоевски посака да биде психолог и да навлезе во ...

Read More »

Кривична пријава против доктор за давање погрешна дијагноза

Битолската полиција денеска поднесе кривична пријава против 63-годишниот Д.П. од Битола поради несовесно лекување болни и тешки дела против здравјето на луѓето. Како што информираа од СВР Битола, пријавениот во текот на 2017 година на Клиничката болница во Битола како ...

Read More »