Home / Tag Archives: лекарка

Tag Archives: лекарка

Лекарка одбила да прегледа пациент

Во Клиничката болница во Битола се случи нов скандал. Според јавувања на нашите читатели, лекарка во Болницата одбила да прегледа пациент наводно затоа што не била обучена да прегледува со магнетната резонанца. Иако, пациентот имал навреме платено за прегледот, кога ...

Read More »